Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Рада хоче відкрити доступ до реєстру прав на нерухомість

0 125

За проект змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих одержувачів вигоди — юридичних осіб та публічних діячів №5114 в першому читанні проголосувало 247 народних депутатів.

У другому читанні проект закону буде розглянутий 14 жовтня. “У разі прийняття цього закону буде розкрита вся інформація про нерухомої власності всіх фізичних осіб, в тому числі володіння нерухомістю всіх українських високопосадовців та членів їх сімей. Кожен українець зможе отримати доступ до реєстру нерухомості і побачити, на кого зареєстрований той чи інший будинок , квартира, об’єкт нерухомості – на міністра або на його тещу “, – сказав, представляючи законопроект, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що крім цього законопроект передбачає розкриття інформації про реальних власників-суб’єктах підприємницької діяльності, які зареєстровані в Україні.

Джерело:

РБК-Україна

Автор

Залиште коментар