Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Процес люстрації займе 2-3 роки

0 123

Глава міністерства юстиції України Павло Петренко прогнозує, що процес люстрації займе 2-3 роки. Про це він заявив сьогодні, 10 жовтня, в ході засідання Кабінету міністрів.

“Протягом 2-3 років буде проведена повна перевірка всього державного апарату. Але основний принцип, який прописаний в законі, передбачає, що в першу чергу проходить перевірку центральні органи виконавчої влади, на другому етапі проходять перевірку обласні органи влади, а на останньому етапі проходять перевірку на рівні районів. Очищення повинно починатися з голови”, – заявив Петренко.

А от керівні чиновники часів четвертого Президента України Віктора Януковича повинні бути звільнені протягом 10 днів після вступу в силу закону про люстрацію, зазначив він.

Нагадаємо, вчора, 9 жовтня, Президент України Петро Порошенко підписав Закон “Про очищення влади”, прийнятий Верховною Радою 16 вересня.

 

 

Автор

Залиште коментар