Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Кабмін припиняє фінансування окупованої частини Донбасу

0 142

Населення території Донбасу, які контролюються терористами, отримає пенсії та інші соціальні виплати у повному обсязі після того, як ці території будуть звільнені він окупантів.

Про це, відкриваючи засідання уряду в середу, заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

“Я офіційно заявляю — всі пенсії, всі соціальні виплати, всі пільги нараховуються для кожної людини. Заберуться геть із території Донецької і Луганської областей російські терористи – ми невідкладно повернемо контроль над територіями і виплатимо персонально кожній людині ту соціальну пільгу, на яку вона має право”, — сказав Яценюк.

Яценюк поінформував, що за розрахунками уряду територія Донецької області, яка наразі контролюються терористами, потребує дотації з бюджету в обсязі 19,6 млрд грн, Луганської області – 14,6 млрд грн.

“До того моменту, доки території Донецької і Луганської областей будуть контролюватися самозванцями – центральний бюджКабмін припиняє фінансування окупованої частини Донбасует не буде туди відправляти кошти. Уряд терористів, самозванців і проходимців фінансувати не буде. Сьогодні платити кошти на цій території – це означає, що гроші не дійдуть до людей, їх вкрадуть російські бандити”, – наголосив Яценюк.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар