Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Сьогодні в Україні розпочинає працювати місія МВФ

0 133

Міжнародний валютний фонд допускає прийняття рішення про виділення Україні чергового траншу кредиту stand by на початку 2015 року.

Сьогодні, 8 січня, в Україну прибуде місія МВФ. Експерти організації планують продовжити з представниками влади обговорення програми реформ, націленої на стабілізацію економіки і відновлення стійкого економічного зростання, йдеться в заяві МВФ.

Як відомо, 30 квітня МВФ схвалив кредитну програму для України на понад 16,5 мільярда доларів, розраховану на два роки, й на початку травня перерахував перший транш – близько 3,2 мільярда доларів. Другий транш виділили на початку вересня, розглядається питання про об’єднання третього і четвертого траншів кредиту.

Нагадаємо, що Україна просить МВФ збільшити розмір кредиту. Загальний обсяг зовнішньої допомоги оцінюється в $ 30-35 млрд, але Україні ще може додатково знадобитися ще кілька мільярдів.

Міжнародний валютний фонд допускає прийняття рішення про виділення Україні чергового траншу кредиту stand by на початку 2015 року.

Автор

Залиште коментар