Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Глава ВСУ пройшов люстраційну перевірку

0 128

Зазначається. що у ВСУ проведено перевірку достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, щодо Романюка Ярослава Михайловича.

“За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Романюка Ярослава Михайловича не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Також, згідно з інформацією, поданою на сайті, люстраційну перевірку успішно пройшли ще 15 суддів: Анатолій Ємець, Світлана Вус, Тетяна Жайворонок, Галина Канигіна, Валентин Косарєв, Кривенда Олег, Наталя Лященко, Олександр Коротких, Микола Патрюк, Петро Панталієнко, Анатолій Скотар, Юрій Тітов, Людмила Охрімчук, Анатолій Ярема а також Лілія Григор’єва

Як відомо, всього до складу Верховного суду входять сорок вісім суддів.

Джерело:

ВСУ

Автор

Залиште коментар