Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Для Президента підібрали кандидатів до ВРЮ

0 143

Конкурсна комісія з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради юстиції провела індивідуальні співбесіди з учасниками відкритого конкурсу, який був оголошений Адміністрацією Президента 13 березня 2015 року.

Як повідомляє прес-служба глави держави, за результатами співбесід визначили шістьох осіб, яких рекомендують Президенту для призначення трьох членів ВРЮ.

«Ми розглянули документи 14 осіб та провели співбесіди з 13 учасниками конкурсу… Відібрали 6 кандидатур — Гусака М.Б., Мойсика В.Р., Бенедисюка І.М., Томкіну О.О., Малашенкову Т.М. та Демченко В.К. — з числа яких, на думку членів конкурсної комісії, Президент України може призначити трьох членів Вищої ради юстиції», – зазначив голова конкурсної комісії Володимир Василенко.

Конкурсна комісія була утворена Указом Президента України від 21 квітня 2015 року.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар