Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Реформи Мін’юсту забезпечують зростання України у рейтингу Doing Business третій рік поспіль

0 166

У оновленому рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business 2017, який щорічно складають експерти Світового банку, Україна піднялася на 3 позиції та посіла 80 сходинку. Третій рік поспіль важливий внесок у зростання рейтингу нашої країни відіграли реформи, які запроваджує Міністерство юстиції.

Завдяки прийнятому Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань» Україна змогла піднятися за показником «Реєстрація бізнесу» одразу на 10 сходинок – з 30 на 20 місце.

Окрім того, удосконалення вітчизняного законодавства дало можливість перескочити з 98 на 81 місце за показником «Забезпечення виконання контрактів».

Також наша країна покращила ситуацію із захистом прав міноритарних інвесторів. За цим напрямком ми піднялися 88 на 70 позицію.

Джерело:

Міністерство юстиції

Автор

Залиште коментар