Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Пілотний проект з моніторингу земельних відносин запустять вже в травні

0 129

Проект з моніторингу земельних відносин передбачає впровадження системи обміну інформацією щодо земельних відносин між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. В рамках проекту планується покращити якість управління земельними ресурсами, бізнес-клімат, а також підвищити інвестиційну привабливість земельних ресурсів.

Проект спрямований на забезпечення прозорості функціонування земельних відносин та створення відкритої інформаційної системи, яка буде відображати стан їх розвитку. Реалізація проекту передбачає розробку необхідної нормативної бази для створення і здійснення моніторингу земельних відносин.

За словами Міністра агрополітики Тараса Кутового, проект з моніторингу земельних відносин стане базою для розробки економічного механізму регулювання земельних відносин на державному та територіальному рівнях.

Постанова «Про реалізацію пілотного проекту щодо проведення моніторингу земельних відносин та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», розроблене Мінагрополітики спільно з Госгеокадастром, підтримав урядовий комітет вчора, 4 травня.

Джерело:

ЮРЛІГА

Автор

Залиште коментар