Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ ОРГАНІВ ДВС

0 125

З 02 по 03 серпня 2017 року вперше на Дніпропетровщині відбувся міжрегіональний форум органів державної виконавчої служби. У заході прийняли участь: заступник Міністра юстиції України з питань виконавчої служби Шкляр С.В., заступник директора Департаменту – начальник управління контролю за діяльністю органів та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень Чепурний В.М., керівники органів державної виконавчої служби України, представники органів судової влади, наукові фахівці.

Під час форуму, який пройшов з метою реалізації функції формування державної політики в сфері примусового виконання рішень, обговорювались концепції розвитку державної виконавчої служби в умовах конкуренції з приватними виконавцями.

Розпочався захід 02 серпня 2017 року в приміщенні Університету митної справи та фінансів. Програма першого дня форуму включала виступи й обговорення поглядів представників Міністерства юстиції України, Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України та керівників управлінь державної виконавчої служби головних територіальних управлінь юстиції на наступні теми:

– перспективи розвитку державної виконавчої служби в умовах конкурентного середовища з приватними виконавцями;

– методи стимулювання державних виконавців органів державної виконавчої служби в умовах конкурентного середовища;

– структура функціонування органів державної виконавчої служби;

– доступ до професії державного виконавця, перспективи підвищення професійного рівня.

Другий завершальний день форуму пройшов в приміщенні Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області 03 серпня 2017 року. До уваги учасників заходу, серед яких були і представники органів судової влади, представлено питання щодо практики вирішення спорів, пов’язаних із застосуванням судами Закону України «Про виконавче провадження» та обговорено критерії оцінки ефективності діяльності органів примусового виконання.

Підсумком заходу стало досягнення кінцевої мети проведення форуму – визначення пропозицій щодо розвитку органів державної виконавчої служби в умовах функціонування в конкурентному середовищі.

Джерело:

Міністерство юстиції

Автор

Залиште коментар