Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Освітній центр Верховної Ради України оголошує конкурс відеоробіт для школярів «Верховна Рада України – тут твориться моя держава»

0 85
Конкурс Освітнього центру Верховної Ради України полягає у записі відео з поясненням учасників конкурсу – учнів шкіл, що для них значить Верховна Рада України.

Умови конкурсу!

Відео має обов’язково розпочинатися з фрази
Для учнів 1-4 класів: «Мій парламент – це…».
Для учнів 5-8 класів: «Верховну Раду майбутнього я уявляю…»
Для учнів 9-11 класів: «Якщо б я став народним депутатом України, перш за все, я…»

Після запису відео, його необхідно викласти на своїй сторінці у Facebook. Для наймолодших учасників, або якщо в учасника немає особистої сторінки у Facebook, дозволяється опублікування відео на сторінці одного з батьків, або на офіційній Facebook-сторінці навчального закладу дитини.
В описі до відео необхідно вказати прізвище та ім’я учасника, вік та навчальний заклад.
Обов’язково позначити сторінку Освітнього центру через «@»: @Освітній центр Верховної Ради України.
До опису відео додати хештеги: #30роківпарламенту #мійпарламент.

Роботи необхідно завантажити на сторінки Facebook до 10:00 14 травня. Перемможців буде визначено 15 травня!

Найкращі відео транслюватимуться на Парламентському телеканалі «Рада» та будуть опубліковані на офіційних веб-сторінках Верховної Ради України Авторів найкращих робіт ми запросимо провести день у Верховній Раді України та поринути у таємничий та цікавий світ парламентаризму!

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України

Автор

Залиште коментар