Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Вирішили закрити 17 березня метро в Києві, Харкові та Дніпрі

0 91

Комісія з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля прийняла рішення про закриття метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі протягом 17 березня. Про це в Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, який присутній на засіданні уряду, передає УНН.

“Комісія з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням прем’єра прийняла рішення про закриття метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі протягом 17 березня”, – написав Гончаренко.

Також, за його словами, комісія прийняла рішення про заборону експорту необхідних для боротьби з коронавірусом виробів і матеріалів не тільки для фізичних осіб (як було раніше), а й для юридичних осіб

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський сьогодні закликав Кабінет міністрів України заборонити залізничні, авіа, автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, заборонити роботу метрополітенів

https://www.unn.com.ua/

Автор

Залиште коментар