Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

РФ винесла на громадське обговорення закон «Про поліцію»

0 81

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв ініціював законопроект закону «Про поліцію», яким планується кардинальне реформування міліції Росії, повідомляє РБК-Україна.

Окрім зміни назви правоохоронного органу, проект закону містить принципово нові положення. Зокрема, передбачена відкритість та публічність діяльності поліції – вона повинна постійно інформувати органи державної влади та громадян про свою діяльність через ЗМІ та інтернет. Громадяни ж наділяються правом одержувати від поліції інформацію, яка безпосередньо зачіпає їхні права. Водночас думка громадян про діяльність поліції є одним з найважливіших критеріїв оцінки її роботи.

За словами Д.Медведєва, новий закон може набрати чинності з 1 січня 2011 року.

Теги:

Новини права, поліція, Росія, реформування міліції, права людини, Закон РФ, поліцейський, МВС, інтернет, ЗМІ
Новости права, мировые новости, реформирование милиции, Россия, полиция, полицейский, права человека, Дмитрий Медведев, Российская Федерация

Джерело:

РБК – Україна

Автор

Залиште коментар