Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Практика Європейського суду з прав людини. Рішення. Коментарі

0 161

У видавництві “Юрінком Прес» вийшов з друку черговий (2) номер журналу “Практика Європейського суду з прав людини. Рішення. Коментарі”. Журнал видається на замовлення Міністерства юстиції України і є офіційним виданням перекладів рішень ЄСПЛ.

У цьому номері журналу надруковано рішення, постановлені Європейським судом з прав людини у справах, що стосуються дотримання Україною статей 9,10,11 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та статті 3 Першого протоколу до Конвенції. Цими статтями гарантовано основоположні свободи — думки, совісті та релігії, вираження поглядів, зібрань та об’єднань а також право на вільні вибори.

Буде цікавим знати, що у цілому 3 1959 року до цього часу ЄСПЛ розглянув питання дотримання статті 3 Першого протоколу до Конвенції у 80 справах, і у 51 справі встановлено порушення цієї статті. Із них 3 справи стосувалися України:” Мельниченко проти України, “Суховецький проти України та “Ковач проти України”.

Журнал “Практика Європейського суду з прав людини. Рішення. Коментарі” засновано 2010 року і виходить чотири рази на рік.

Автор

Залиште коментар