Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Організація роботи та адміністрування в господарських судах України

0 100

23-24 квітня 2013 року в приміщенні Харківського апеляційного господарського суду (м. Харків, проспект Правди, 13) Вищий господарський суд України проводитиме науково-практичну конференцію на тему: “Організація роботи та адміністрування в господарських судах України”.

Конференція проходитиме у форматі пленарних засідань та трьох тематичних секцій: “Доступ до правосуддя”, “Роль апарату в організації роботи суду” та “Правовий статус судді господарського суду”.

Крім керівництва Вищого господарського суду України, в роботі конференції планується участь очільників міста Харкова й області, Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України та Ради суддів господарських судів, Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних господарських судів, їх апаратів і структурних підрозділів, Національної школи суддів України, вчених та науковців, які опікуються питаннями організації роботи та адміністрування в судах.

До участі у конференції запрошений, зокрема Президент видавничої організації «Юрінком Прес», Ковальський Віктор Семенович, доктор юридичних наук, видавець журналу «Вісник господарського судочинства», член редакційної колегії цього часопису, а також шеф-редактор газети «Юридичний вісник України».

 

З питань акредитації ЗМІ звертатися до 12:00 22 квітня 2013 р.  за тел.: (044) 536-05-67.

Автор

Залиште коментар