Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Рахуємо статки: трійка депутатів, які заробили минулоріч найбільше грошей

0 101

Рух “Чесно” оприлюднив топ-3 найуспішніших депутатів, які отримали найбільший дохід за попередній рік. Такі дані були оприлюднені в четвер на прес-конференції, яку провів рух “Чесно” з нагоди підбиття підсумків роботи парламенту, повідомляєУкрінформ.

“Найуспішнішими депутатами, які отримали найбільший дохід за попередній рік, стали Борис Колесінков (Партія регіонів) – 278,2 млн грн; Сергій Клюєв (Партія регіонів) – 54,9 млн та Сергій Тігіпко (Партія регіонів) – 40,6 млн”, – зазначили учасники прес-конференції.

Представники руху також відзначили, що у відкритих джерелах інформації вдалося знайти декларації лише 204 депутатів. Публічними є дані про статки лідерів трьох парламентських фракцій – ВО “Батьківщина”, “УДАР” та ВО “Свобода”. Також публічними є декларації усіх депутатів із фракції “УДАР” і “Свобода”. Найменше декларацій оприлюднили нардепи від Комуністичної партії – лише 3 з 32.

Також “Чесно” знайшов власників найдорожчих авто. Ними стали Тетяна Донець (“Батьківщина”), яка має авто за 135 тис. доларів, Дмитро Андрієвський (“Батьківщина”) – авто за 120 тис. доларів, та Володимир Зубик (Партія регіонів) має авто також за 120 тисяч.

Парламентськими безхатченками (депутатами, які не володіють власним або орендованим житлом) є представники фракції ПР Інна Богословська, Юрій Гержов та Микола Рудьковський; представники “Батьківщини” – Михайло Апостол, Михайло Хміль та Анатолій Дирів; ударівці – Руслан Сольвар, Павло Розенко, Ігор Побер, Сергій Каплін. Безхатченки у “Свободі”: Валерій Черняков, Юрій Бублик та Олександр Мирний.

Джерело:

Укрінформ

Автор

Залиште коментар