Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

1000-й номер газети “Юридичний вісник України”

0 111

19 років тому, коли газета починалась, редакція отримувала поздоровлення від колег з Росії, Казахстану, Грузії, Молдови. Білоруська делегація юристів навіть прибула у гості. Бо тоді ЮВУ формувалася як  додаток до парламентської газети Голос України. Цей потужний колектив, очолюваний Сергієм Правденко, Анатолієм Горловим, Віталієм Суддєю та Сергієм Демським, був нашим першим вчителем і читачем. Адже у передплату газета ввійшла лише за кілька місяців.

Завжди актуальними і резонансними є публікації наших авторів, які довгий час також співпрацюють з ЮВУ. Зокрема, треба подякувати за висловлену позицію щодо критичних подій минулого року, які аналізували у своїх статтях Петро Рабинович, Олександр Костенко, Оксана Кузьменко, В’ячеслав Туляков, Микола Шумило, Василь Попелюшко, Микола Гусак, Володимир Задорожний, Ірина Сенюта, Олександр Ванников, Ярослав Зейкан, Борис Свіридов, Олена Шорстко, Олексій Баганець, Микола Хавронюк, Григорій Прохоров-Лукін та інші.

      Мушу зазначити, що в сучасних умовах редакція лишається вірною традиціям і концепції газети – бути публічною трибуною, доступною для всіх, хто є солідарним з правом і законом, захищати  законні вимоги і  правоохоронювані інтереси людей.

     В історії редакції було декілька судових процесів, які вона ініціювала на вимогу читачів, зокрема, і авторів газети. Адже публічна складова у діяльності газети є досить сильним аргументом у пошуку істини. Як правило потенційний фігурант, про якого може йтися у публікації,  не бажає світитися.

       У сучасному складному часі ми орієнтуємося на інформаційно-правові потреби читачів, намагаємося якомога ширше реалізувати потенціал сучасних електронних  пристроїв. Зокрема, підготовлений варіант розповсюдження газети через сайт засновника  газети – видавничої організації Юрінком Прес. Тут викладений і демонстраційний варіант газети у PDF-файлі. Розповсюджуватися така газета може у порядку редакційної передплати за вказаною на сайті е-адресою.

Отже, попереду нові публікації, нові теми, нові автори. Вітаємо усіх з випуском цього номеру, що, сподіваюся став помітною сторінкою в історії правничого життя нашої країни.

 

Віктор КОВАЛЬСЬКИЙ, шеф-редактор

Автор

Залиште коментар