Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Заборона на відвідини нічних клубів дітьми до 16 років

0 83

Президент Віктор Янукович підписав закон про внесення змін до порядку перебування дитини в закладах громадського харчування і розваг в нічний час, повідомляє прес-служба президента.

Законом забороняється дітям до 16 років з 22.00 до 6.00 знаходитися в установах, в яких проводиться діяльність у сфері розваг і закладах громадського харчування, якщо їх не супроводжує хоч би один з батьків або інший законний представник дитини.

Також закон зобов’язав власників і посадових осіб розважальних закладів і закладів громадського харчування не пускати в такі заклади з 22.00 до 6.00 дітей до 16 років, яких не супроводжують батьки або інші законні представники, надаючи їм право вимагати у відвідувачів таких закладів документи, що підтверджують досягнення 16-річного віку.

Порушення встановленого законом порядку перебування дітей в таких установах тягне накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян — власників підприємств або уповноважених ними осіб, громадян — суб’єктів підприємницької діяльності від 20 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила цей закон 16 травня.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар