Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Ярема очолить робочу групу з реформування правоохоронних органів

0 120

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив першому віце-прем’єр-міністру Віталію Яремі очолити робочу групу з питань підготовки пропозицій щодо розроблення концепції реформування правоохоронних органів. Про це він сказав, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів у середу.

Прем’єр зазначив, що українці очікують змін у роботі правоохоронних органів, зокрема Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України. Він додав, що на даний момент 23 підрозділи виконують правоохоронні функції, що не є раціональним.

Яценюк підкреслив, що до роботи групи мають бути залучені європейські експерти.

Нагадаємо, Кабмін на засіданні в середу має намір розглянути розроблений Міністерством юстиції проект постанови про створення робочої групи з розробки концепції реформування правоохоронних органів.

Автор

Залиште коментар