Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Військові, які втратили документи під час бойових дій, можуть оперативно відновити їх в підрозділах ДМС

0 116

Все частіше підрозділи ДМС допомагають українським воїнам в отриманні ID-карток та  закордонних паспортів. Документи відновлюють в найкоротші терміни та з розумінням ставляться до обставин втрати посвідчень.

Також в умовах війни в Україні та з урахуванням військової допомоги, яку надають нам західні країни, сьогодні нагальним питанням постає необхідність навчання наших захисників у користуванні сучасною зброєю. Зробити це швидко та якісно можливо лише за кордоном у спеціальних навчальних центрах.

Тому все частіше підрозділи ДМС допомагають українським воїнам в отриманні закордонних паспортів, які необхідні для відрядження на навчання у західні країни.

Кожен українець може звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби, не залежно від місця реєстрації, та оформити необхідні документи.

 

 

Державна міграційна служба України

Автор

Залиште коментар